Wordpress Themes

یکمین سالگرد افلاک نشین دفاع مقدس، حاج جواد سهیلی

 

یک سال از عروج جانباز شیمیایی، یادگار دوران دفاع مقدس و مربی مهذب مجتمع دانشگاهی حضرت امیرالمومنین علیه السلام حاج جواد سهیلی (که سال گذشته پس از سال ها مجاهدات در راه خدا و تحمل درد و رنج ناشی از عوارض شیمیایی به اوج آسمانها پر کشید) گذشت.

حاج جواد سهیلی از مجاهدان فداکاری بود که با شناخت از نهضت امام خمینی (س) وارد مبارزه با طاغوت شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که از طلاب علوم دینی به شمار می رفت، به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در صحنه های مختلف دفاع از اسلام  پیش گام بود. در طول دفاع مقدس، ضمن حضور فعال در عرصه آموزش و نبرد، چندین نوبت مجروح و دچار عارضه شیمیایی گردید و پس از نزدیک به چهل نوبت بستری شدن در بیمارستان صدوقی اصفهان، در سن ۴۹ سالگی میهمان سفره سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام شد.

 

به منظور یکمین سالگرد عروج آن عزیز سفرکرده، مراسمی در حسینیه جواد الائمه واقع در چهارراه شکرشکن اصفهان، روز پنجشنبه ۱۷/ ۵/ ۸۷ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ برگزار می شود و روز جمعه ۱۸ / ۵ / ۸۷ در قطعه ۲۲ ایثارگران باغ رضوان، از ساعت ۱۷ بر سرمزار او مراسم مشابهی برقرار می باشد.

 
 

انا لله و انا الیه راجعون، امام زمان پدرم را بیشتر دوست داشت.

 

 

خلاصه ای از نامه دکتر زاکانی به قاضی مرتضوی

 

لابد شنیده اید، پس از آنکه دادستان تهران با تهدید و ارعاب از درج جوابیه دکتر علیرضا زاکانی به نامه سراسر توهین خودش ( سعید مرتضوی ) در روزنامه ایران جلوگیری کرد ، چند شب پیش سایت جهان نیوز هم به دلیل انتشار جوابیه زاکانی به دستور دادستان فیلتر شد. بخشی از مهم ترین بخش های نامه دکتر اینهاست :

·         هرچند جناب آقای مرتضوی بر اساس روحیه و نگاه خاص و نیز بر خلاف قانون خود را پاسخگو نمی داند لیکن نمایندگان مردم نامبرده را مجبور به پاسخگویی خواهند نمود و خادمان ونوکران ملت در مجلس مطالب بیان شده از سوی ایشان را در ارتباط با عدم پاسخگویی به منتخبان ملت شوخی ای بیش نمی پندارند.

·         قسمت اول جوابیه جناب آقای مرتضوی بیشتر به یک توهین‌نامه شبیه می‌ماند که در صورت تکرار نیز از  بنده اهانتی نخواهند شنید.

·          توصیه بنده به دستگاه قضایی پیگیری اتهامات آقای پالیزدار و همراهان او تا روشن شدن ابعاد کامل موضوع می‌باشد لیکن قبول پرونده توسط دادستان محترم تهران را امری ناصواب می دانم.  چرا که با شناختی که از نامبرده دارم و اخبار جسته گریخته ای که می شنوم به شدت خوف انتقام جویی مفرط و یا معامله کردن برسر این پرونده توسط ایشان را داشته و توصیه می نمایم برای روشن شدن ابعاد تاسف بار این موضوع افراد امین دیگری از دستگاه قضایی پیگیری این پرونده را عهده دار شوند .

·         ای کاش جناب آقای جهانگیر ( رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه ) به خود زحمت می داد و یکبار از بنده سئوال می نمود که بر پایه چه اسنادی ادعای تبانی و خیانت در رسیدگی به پرونده های دانشگاه آزاد اسلامی را دارم.

·         مشخص شد که  سرشاخه فروش سئوالات خانم ج.ک همسر یکى از عناصر موثر دانشگاه آزاد اسلامى بوده و خانم ر.س نیز در ردیف بعدی متهمین اصلی قرار دارند …در این مرحله از رسیدگى پرونده، بازپرس شعبه هشتم دادسراىکارکنان دولت تغییر کرده و بازپرس جدیدى جایگزین ایشان مى گردد.  متهمان ذکر شده در بالا که بازپرس پرونده، آنان را متهمان اصلى عنوان کرده بود، احضار نشده و تحقیقات از آنهاانجام نمى گیرد!!

·         بررسی نحوه استخدام دادستان محترم تهران در دانشگاه آزاد اسلامی از چند منظر قابل توجه است…

·         برخی از متهمین منجمله آقای ” ا- ز”  که در سال‌های قبل با خرید سئوال وارد دانشگاه آزاد اسلامی شده و سپس اقدام به فروش سئوالات کرده بودند، مسائل و اعترافاتی را در خصوص فرزند دکتر جاسبی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌دهند. پیرو این اعترافات بازپرس طباطبایی نژاد طی ابلاغی … به واحد عملیات دستور می‌دهد که با رعایت موازین قانونی آقای ح جاسبی متهم به افشای سئوالات کنکور را  بدواً احضار و در صورت استنکاف جلب و جهت تفهیم اتهام به مرجع قضایی اعزام دارند. لیکن بازپرس پرونده، جناب آقای طباطبائی نژاد، چند روز  بعد  … طی فاکسی بعد از وقت اداری از سوی دادستان تهران از شعبه ۱۲ بازپرسی جابجا  و به شعبه دیگری منتقل می‌گردد !!

·         به فرض اینکه آقای ح جاسبی در افشای سئوالات کنکور دخالتی نداشته باشد، با توجه به اتهامات انتسابی به وی بدون  توجه به ماهیت آنها که البته مدارک آن در پرونده‌هایی که بعد از جابجایی بازپرس طباطبایی‌نژاد مختومه گردیده موجود بوده و هم دادستان تهران و هم بازپرس جدید از آنها مطلع بودند،  آیا بهتر نبود آقای دادستان اجازه می‌داد پرونده ایشان هم مانند سایرین رسیدگی شده و اگر اتهامات انتسابی به وی اثبات نمی‌شد  بطور طبیعی قرار منع تعقیب برای وی صادر میگردید!!

 

 

آنهایی که چاردیواری ای در این تار عنکبوت فضای مجازی دارند می توانند چکیده این نامه را در معرض دید مهمانانشان قرار دهند. این حد اقل کاری است که می شود کرد…

 

به نقل از : وبلاگ”خصوصی نیست!”

 

 

 

این توطئه توهم نیست!

 چه بسیار اتفاقات مهمی که در طول تاریخ افتاده است، اما کم کم به دست فراموشی سپرده شده اند. حتی در همین قرن معاصر ما، وقایع مهمی اتفاق افتاده و انسانهای زیادی جان خود را از دست داده اند، و چه بسا این حادثه در زمان خودش بسیار تأثیر گذار بوده و فواید زیادی هم داشته، ولی گذر زمان آن را از یاد برده است.
اما حدود ۱۴۰۰ سال پیش، فرزند رسول الله را به همراه عده ای از یارانش، غریبانه و مظلومانه، با لب تشنه به شهادت رساندند، چه عاملی باعث شده است که این حادثه هنوز زنده است و فواید و برکات خودش را نو به نو در جهان بشریت ساری و جاری می کند؟!

طبیعی است که وقتی حادثه و واقعه ای اینقدر مهم باشد، و باعث جوش و خروش شیعه و جنگ با باطل و قیام به حق در طول تاریخ شده باشد و حتی انقلاب ایران هم در راستای همین قیام و الگو گرفته از همین حادثه عظیم باشد، قطعا دشمنی ها و توطئه ها در این جهت هم بیشتر خواهد بود.

همین چند وقت پیش بود که رسانه ها خبر از طرح سازمان سیا برای براندازی شیعه دادند. طرحی کاملا حساب شده، دقیق و با مطالعات و تحقیقات میدانی و کتابخانه ای. در ابتدا با تأسیس مراکز شیعه شناسی، به طور دقیق به مطالعه فرهنگ شیعه و سیر تفکر فقهی، حدیثی، کلامی و فلسفی شیعه پرداختند. و بعد هم با تحقیقات میدانی، و حضور در مراسمها و آئینهای اسلامی و شیعی، به طول کامل با آن آشنا شده و به مطالعه در نقاط آسیب پذیر آنها پرداخته و در جهت براندازی شیعه، طرح و برنامه های عملیاتی را ارائه کردند.

البته پنهان نماند که ظاهر عملکرد اینها، کاملا علمی و آکادمیک بوده و حتی با برخی از مراکز علمی – دانشگاهی ما هم مرتبط بوده اند، اما خروجی مطالعات اینها، در اختیار مراکز امنیتی و اطلاعاتی غرب قرار گرفته تا در جهت ضربه زدن به فرهنگ شیعه از آن استفاده کنند.

بنا ندارم وارد جزئیات شوم، اما برای نمونه، همین بحثی که این چند سال اخیر بر سر زبانها افتاد و حتی در داخل کشور هم روی آن مانور داده شد، این بود که : شیعه دو نوع نگاه دارد:  ۱- نگاه سبز   ۲- نگاه سرخ .

نگاه سبز آنها معطوف به آینده است و بحث مهدویت و ظهور، که نوعی امید و تلاش را در آنها زنده نگه داشته و به آینده امیدوار می کند و نگاه سرخ هم به گذشته است و فرهنگ عاشورا که در طول تاریخ، همیشه باعث جوش و خروش و قیام علیه باطل و زیر بار ظلم نرفتن بوده است. شاید تعابیر مشابه این تعبیر، از قبل در میان مردم وجود داشته، اما به نظر من، تبیین دقیق و مدوّن کردن و بررسی زوایای دقیق این دو نوع نگاه، حاصل مطالعات آکادمیک مراکز اسلام شناسی و شیعه شناسی دنیای غرب بوده که ما حصل آن در جهت ارائه طرح و برنامه برای مبارزه با این دو نوع نگاه، در اختیار سازمان سیا و مراکز مشابه آن قرار گرفته است.

شاید از قدیم بحث تحریفهای عاشورا، به خاطر ایجاد شور کاذب توسط جهال شیعه و یا عدم دقت در نقل و فهم روایات تاریخی حادثه عاشورا و یا حتی شیطنت مخالفان، رخ می داده است، اما با اندک مطالعه ای در برنامه های دشمن در سالهای اخیر، به خوبی رد توطئه را در این بحث می توان مشاهده کرد.

بنای طولانی کردن کلام را ندارم، اما برای نمونه می توانید با یک جستجوی ساده، در مورد طرح دکتر مایکل برانت، در مورد براندازی شیعه اطلاعاتی کسب کنید. که تازه اینها قسمتهای رو شده این مبارزه است و چه بسیارند محققین و پژوهشگرانی که در مراکز علمی و تحقیقاتی، در جهت شناخت دقیق اسلام و شیعه تلاش می کنند تا به تعبیر این بیت شعر:” دزد چو با چراغ آید، گزیده تر برد کالا “، به اهداف شوم خود، که در راستای تفکر اومانیستی شان است، برسند.

امید است با بصیرت و چشم باز، اهداف دشمن را رصد کرده و بتوانیم به آنها ضربه بزنیم.

” من به تمام دنیا با قاطعیت اعلام می کنم که اگر جهان خواران بخواهند در مقابل دین ما بایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد! و تا نابودی تمامی آنها از پای نخواهیم نشست، یا همه آزاد می شویم و یا به آزادی بزرگتری که شهادت است خواهیم رسید! “     صحیفه امام خمینی /جلد ۲۰/صفحه ۳۲۶

 

علم خمینی بر زمین نمی ماند، مگر ما مرده ایم!

 

ناو آمریکایی آمده بود! ناو آمریکایی رفت!

 یادم می آید چند وقت پیش که یک ناو جدید آمریکایی وارد منطقه خلیج فارس شده بود،  توی روزنامه ها کلی سر و صدا راه افتاد و  ورود این ناو را  نتیجه سیاستهای غلط احمدی نژاد تحلیل کردند و اگر رویشان می شد افکار آقای مصباح یزدی را هم در به وجود آمدن این شرایط دخیل می دانستند!

روزنامه های دوم خردادی، به جای واقع بینی، با تحلیلهای غلط، در دل مردم ترس و دلهره انداختند و به قول یکی از سرانشان، با این کار می خواستند به مردم بقبولانند که شما اشتباه کردید که به احمدی نژاد رأی دادید!

 خلاصه  تحلیل پشت تحلیل که حمله آمریکا به ایران قطعی است! و  چند وقت قبل از آن هم دکتر محسن رضایی، در یک برنامه زنده تلویزیونی، خیلی صریح گفت که آمریکا تا یک ماه دیگه حتما به ایران حمله میکنه! حتی خوب به یاد دارم که دو هفته بعد از این صحبت، در  یک برنامه دیگر، باز خبرنگار در همین مورد از محسن رضایی  پرسید:  هنوز سر حرفتون هستید؟! ایشان هم کم نیاوردند و گفتند: بله! هنوز دو هفته دیگر مانده است!

اما امروز در خبرها آمده بود که با آغاز رزمایش دریایی سپاه پاسداران، با شرکت حجم انبوه شناورهای موشکی و اژدر افکن، قایق‌های تندرو و آزمایش نسل جدید موشکهای شهاب۳  ، سخنگوی اولمرت اعلام کرد که : اسرائیل هیچ تمایلی به درگیری با ایران ندارد  و قیمت نفت نزدیک به دو دلار در هر بشکه افزایش یافت و آخرین ناو هواپیمابر آمریکا  هم از خلیج‌فارس خارج شد .

 

 

اما امروز واقعا جای آقای محسن رضایی و روزنامه های نامرد دوم خردادی خالی است که به تحلیل این قضیه بنشینند و  علت خروج ناو آبراهام لینکن را تحلیل کنند! گذر زمان معلم بسیار خوبی است و فرزندان ما در تاریخ خواهند خواند که چه کسانی به این کشور خدمت کردند و چه کسانی هم در راستای منافع خودشان، حاضر به چشم پوشیدن از منافع انقلاب شدند.

درود بر غیور مردان سپاه اسلام و ارتش حزب الله که مایه فخر و مباهات انقلاب اسلامی اند. آمریکا و اسرائیل خوب فهمیده اند که وقتی نوچه های ایران در لبنان، ۳۳ روز نفس ارتش شیطان را بریدند و همین روزها هم ، با خفت و خواری، مجبورند اسرای لبنانی را مبادله کنند، دیگر درافتادن با ارتش حزب الله و سپاه قدرتمند، چیزی جز نابودی پادگان شیشه ای اسرائبل را به همراه نخواهد داشت. والله ان اسرائیل، اوهن من بیت العنکبوت!

امام روح الله:

 ” و دنیا اگر خودش را آماده بحران نفت و به هم خوردن همه معادلات اقتصادى و تجارى و صنعتى کرده است، ما هم آماده ایم و کمربندها را محکم بسته ایم و همه چیز براى عملیات آماده است.”

” جهان با همراهى نظام جمهورى اسلامى ایران عزم خود را جزم کنند تا دندانهاى آمریکا را در دهانش خرد کنند و نظاره گر شکوفایى گل آزادى و توحید و امامت جهان نبى اکرم باشند.”

صحیفه نور، جلد ۲۰ ، صفحه ۱۷۲ (۶ مرداد ۱۳۶۶)

 

(با تشکر از خبرنگار مسلمان به خاطر لینکها)

لینکهای مرتبط:

* رزمایش موشکی و دریایی سپاه پاسداران آغاز شد

* فرمانده نیروی دریایی سپاه: حجم انبوه موشک‌ها و شناورهای سپاه آماده مأموریت مستقیم در تنگه هرمز هستند

* شلیک موفق نسل جدید موشک شهاب ۳ در خلیج فارس

* ۹ موشک دوربرد سپاه با موفقیت شلیک شد

* آخرین ناو هواپیمابر آمریکا از خلیج‌فارس خارج شد

* فرمانده نیروی هوایی سپاه: دست سپاه روی ماشه شلیک انبوه موشک‌ها به هر متجاوز است

* سردار صفاری: آمادگی نیروی دریایی سپاه برای مأموریت مستقیم و فراگیر در خلیج‌فارس

* آزمایش موفقیت‌آمیز موشکی ایران در صدر اخبار رسانه‌های منطقه

* وزیر دفاع در گفتگو با فارس: قدرت موشکی ایران سرعت عمل و هدفگیری هوشمندانه‌ای دارد

* خبرگزاری فرانسه: ایران یک فروند موشک دوربرد شهاب ۳ را آزمایش کرد

* واکنش نامزد جمهوری‌خواه آمریکا به‌ رزمایش‌ موشکی ایران

* واکنش کاخ سفید به آزمایش موشکی ایران

* بازتاب آزمایش موشکی ایران در رسانه‌های غربی

* رایس: آزمایش موشکی ایران نشان داد تهران تهدید خیالی نیست

* آلمان مدعی شد پاسخ موشکی ایران به “حسن نیت” غرب موجب تأسف است!

* واکنش سخنگوی اولمرت به آزمایش موشکی ایران: اسرائیل هیچ تمایلی به درگیری با ایران ندارد

* جانشین فرمانده کل سپاه: رزمایش موشکی سپاه مظهر مقابله سریع و قاطع با حملات احتمالی است

* با رزمایش موشکی ایران قیمت نفت ۲ دلار بالا رفت